Пролетно намаление до -70% на любими аромати!

За нас

Добре дошли във Fragrantiabg!

Ние сме изискана онлайн парфюмерия, посветена на предоставянето на най-качествените луксозни маркови парфюми на нашите ценни клиенти. Отдавайки голямо значение на вкуса и стиловете на нашите клиенти, ние сме постоянно в търсене на нови и ексклузивни марки парфюми, които да обогатят нашата селекция.

Всички продукти, които предлагаме, са внимателно подбрани, като се стремим да осигурим изцяло ново изживяване в света на парфюмерията. Нашата цел е да предложим на клиентите си само най-доброто и изключително високо качество, като ние продължаваме да търсим нови марки и аромати, които да удовлетворят изисканите вкусове на нашите клиенти.

Всеки детайл в нашия онлайн магазин е внимателно проектиран, за да осигури нашите клиенти с приятно изживяване при пазаруване. От богатата селекция от луксозни марки, до лесния за използване уеб сайт, ние сме ангажирани да предоставяме на нашите клиенти безупречно качество и професионализъм във всички аспекти на нашата услуга.

Ние сме посветени на непрекъснато подобряване на услугите си, за да бъдем винаги на преден ред в сферата на луксозната парфюмерия. Искрено вярваме, че този подход ще ни помогне да постигнем нашата цел да сме изцяло посветени на нашите клиенти и да предоставяме само най-високо качество на продуктите и услугите ни.

Ние от екипа на нашата луксозна онлайн парфюмерия се гордеем с това, което представляваме, и се стремим да осигурим нашите клиенти с най-добрата възможна услуга и най-изключителните луксозни маркови парфюми на пазара.

Желаем Ви приятно пазаруване!

От екипът на Fragrantiabg

E-mail: info@fragrantiabg.com

Адрес: гр. София, бул. Витоша 178


Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!